dinsdag 22 juli 2014

Lang lang geleden...


Zo... daar zijn we weer! Het is even geleden maar wegens gezondheidsredenen zat het er even niet in om ook m'n blog nog bij te houden. Ik denk dat 1x in de week genoeg is.


Het is vakantietijd voor bijna heel Nederland.... ook hier in huis! De koffers zijn bijna ingepakt en de laatste dingetjes zijn geregeld... wat een gedoe zeg en wat een hoop moet er mee voor 4 kleintjes. We proberen zo min mogelijk mee te nemen en nog is het veel!
Zwembandjes, bellenblaas, luiers, paracetamol, belangrijke papieren, nog meer speelgoed, visnet.......ow ja... en kleding... de lijst is oneindig. De laatste gebloemde jurkjes worden gestreken... en mama's t-shirt word gebruik als los strandjurkje. De zonnebrillen van de kringloop gaan ook mee... ze zijn gelukkig.. gelukkig omdat we pannenkoeken met de familie zijn weeste eten, omdat Roos deze week jarig is en omdat we op vakantie gaan! Naar het zwembad met een trapje in het midden en een klein glijbaantje. Het strand waar de zon schijnt en waar we schelpjes kunnen zoeken..... emmers vol, tot onze ruggen ROOD zijn en we te moe zijn om te eten...
We kunnen niet wachten en zullen er ontzettend van genieten.Wel zijn er een paar problemen.... 3 van de 4 hebben al een aantal weken moeite slapen en dat de jongens graag gillen als ze in de tuin spelen... om gek van te worden. Ze gillen als ze lol hebben, als ze ruzie maken, als ze elkaar achterna zitten... en dan niet zomaar gillen, er gaat werkelijk waar een luchtalarm af als ze beginnen! Heb al veel geprobeerd maar niks werkt. 
Ach ja het zal wel een fase zijn waar ze doorheen moeten of misschien corrigeer ik ze niet op de juiste manier. Hopelijk worden we in Frankrijk niet van de camping gezet ;)
Morgen word een dag met taarten bakken en muffins maken... roze, roze, roze! Voor een echte prinses van 5! Ze is geen kindje meer want ze is al zo groot...
Op naar een goede nacht vol slaap!

XXX


ps: Als er geen bereik is zal ik pas naar de vakantie terug zijn op mijn BLOG en anders, tot over een week!Geen opmerkingen:

Een reactie posten