zondag 20 april 2014

Pasen


Yes... het was een geslaagde eerste 
paasdag! Ik maakte wat simpele hapjes en de kinderen speelde met hun neefje en nichtje... nou nichtje nog niet echt... ze is nog zo klein, dus spelen zat er voor haar nog niet echt in. Wel kon ze kijken en luisteren naar het geschreeuw,gelach en natuurlijk de kletspraat van Saar! Opa en oma waren ook van de partij! 
Tis echt ongelofelijk hoeveel Saar praat op een dag... ze is geen 2 minuten stil... over van alles en nog wat! Over de spin op haar plafond, het koekje van een half jaar geleden waar ook diezelfde suiker op zat als het koekje van vandaag... het draadje aan de binnenkant van haar shirt, het haasje wat ze samen met Roos knutselde bij opa en oma, wat een leuk olifantje zeg, is dit een baby'tje........ en ga zo maar door... het is vaak even stil als ze eet, ook dit gaat moeizaam want het praten doet ze liever! Maar het is zo'n schatje en ze houdt onvoorwaardelijk van ons. 

Dat weet ik zeker...

-xxx-


2 opmerkingen:

  1. Gezellig toch zo'n kletstante. Hier is het ook bijna nooit stil. En wat geeft dat onvoorwaardelijk houden van een lekker gevoel hè. Soms wat benauwend zoals vanochtend, een intens verdrietige Storm omdat ik morgen voor 4 dagen naar de Ardennen ga met school.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat kan ik me voorstellen... zielig is dat dan hè, en op zo'n moment blijf je liever thuis! Maar ja aan de andere kant, dan weten ze weer wat ze missen als je er niet bent! Veel plezier in de Ardennen!

    BeantwoordenVerwijderen