woensdag 22 oktober 2014

Dutch Design Week 2014


Gisteren was de dag dat we met een leuke groep moeders de Dutch Design Week onveilig gingen maken! Het was onze taak om het mooiste kidsdesign van de DDW te spotten en dat viel nog niet mee kan ik je vertellen! 

Als eerst zijn we naar STIJP-S geweest... hier was van alles te zien en te doen! Dus zou zeker een kijkje gaan nemen als je in de buurt bent want het is de moeite waard! (Het is tot 26 okt)
Neem nou deze autootjes van Floris Hovers! Ze zijn niet alleen leuk om mee te spelen maar ook nog eens heel mooi!

Deze tegeltjes van StoryTiles zijn er in 2 formaten en hebben een klein haakje aan de achterkant echt zo lief! StoryTiles zijn miniatuur verhalen op Nederlandse tegels. De collectie van StoryTiles bestaat uit twee series: de oud Hollandse tegels en de moderne tegels.Ook kwamen we dit mooie krijtspeelgoed  tegen al is het in mijn ogen meer om neer te zetten dan daadwerkelijk mee te krijten.... gewoon zonde!Ook kwamen we &me tegen op onze zoektocht! &me is een nieuw interieur en design label voor kinderen, opgericht door het creatieve zussen duo Monique & Jacqueline Horstmann. 
De lakentjes waren multifunctioneel... ze zijn te gebruiken als Swaddles of gewoon als lakentje en de prints waren super! 
Het is dat we geen baby's meer hebben maar anders!!! ;)


Ook de houten puzzels zijn van &me


Het wandplankje PIVOT viel me meteen op... Lex Pott heeft deze in opdracht van HAY ontworpen en moet zeggen dat ze echt prachtig zijn... leuk voor op de kinderkamer of woonkamer! 


Zo zijn we ook bij de ontdekfabriek geweest waar van alles te doen was voor kinderen! Ze konden lampjes maken met allerdaagse materialen zoals plastic lepeltjes, stokjes, papieren onderzetters die dan vervolgens op een glazen potje werden geplakt ter versiering! Dit was letterlijk KIDS DESIGN!Op de valreep maakte we nog een kleine stop bij het stadhuis om naar Granny's Finest te kijken die hun kindercollectie lanceerde! Prachtige fijne breisels perfect voor het zachte babyhuidje...alles word met de hand gebreid! Er stond een grote rode bus voor het stadhuis waarin ze de oma's hadden opgehaald en deze zaten ter plekke te breien met een kopje koffie en wat lekkers! 

Alles bij elkaar was het een hele leuke dag met leuke mensen! Het hele concept is bedacht door Lonneke van www.Bubblemint.nl en is volgens mij tot nu toe een groot succes! 
Ons Kids Bloggers Team is samengesteld door Esther van www.urbanmoms.nl bestond uit de volgende mensen:
Citymom 
April & May Mini 
Babyccino 
Kidsroomzuid 
Moodkids 
Petit Lou 
Pimpelwit 3 opmerkingen:

 1. Leuk geworden Vicky! Leuk dat je erbij was!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Vicky, jammer dat ik er niet bij kon zijn. Had graag eens met je gekletst. Next time!
  Fijne dag

  Wimke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's! En een leuke producten zeg:D

  Helemaal leuk!!

  Gr, Nikki
  www.BolletjesKleed.nl

  BeantwoordenVerwijderen