zaterdag 11 oktober 2014

Dutch Design Week & Mini Mouzers


Wat een eer! Dinsdag 21 oktober mag ik samen met Esther en nog wat andere bloggers het team KIDS DESIGN vertegenwoordigen! Op deze dag zal ik samen met de andere bloggers live verslag doen over de nieuwste trends op het gebied van kids design en jullie vertellen wat mij het meeste aanspreekt op de DDW! Nu weten jullie allemaal dat design niet echt in mijn straatje past en ik meer van het design van heel wat jaartjes terug ben maar ik moet zeggen.... ik vind veel dingen echt heel mooi alleen met 4 kleine kindjes zit dit er vaak financieel niet in en zoek ik naar een goedkopere oplossing die in mijn ogen prima voldoet aan hetgeen wat ik mooi vind!
Suus zit in het bloggerscafĂ© met een clubje bloggers op vrijdag, Anki op donderdag, Esther op dinsdag en woensdag is Lonneke, de organisator van het DDW BloggerscafĂ©, er zelf.
Dus kom gezellig kijken en drink een bakkie koffie met mij en de rest van het team! 


Even iets anders! We hebben hier 3 grote oude koffers op de kast liggen... je weet wel... de kast met de poppen hoofdjes erop! In de kleinste koffer zitten muziek instrumenten en de onderste 2 zitten propvol met verkleedkleren... maar dan bedoel ik ook echt PROPVOL! Noem het maar op en het zit erin... Roodkapje, kok, zuster, piraat, heks, astronaut, boer, pippi, ridder en natuurlijk prinses! Elke week komen de koffers er wel een paar x af en het blijft een feest... de zussen kleden hun broertjes aan of het echte paspoppen zijn... zo en nog een mooie ketting om het af te maken en daar gaan ze.... 1, 2, 3, 4 hoedje van, hoedje van... 1,2,3,4 hoedje van papier! Ze lopen in de polonaise rond de tafel en het duurt niet lang voor er 1tje struikelt met z'n mooie designerhakjes (echte mini mouzers)! Troosten, en daar gaan ze weer... mama mogen we ook make-uppen?! Nee vandaag niet schatje... jullie zijn al mooi genoeg zo!
De muziekkoffer gaat open en het gaat tekeer, niet te geloven wat een herrie... niet te geloven wat een plezier!
Ach ja... laat ze maar.....

Een baby maken is niet bijzonder... een baby krijgen daarentegen wel... het moment dat hij/zij geboren wordt is iets om nooit meer te vergeten en altijd bij je te dragen... de geur van je pasgeboren baby... de fluweel zachte handjes... die kleine oogjes die voor het eerst heel voorzichtig open gaan en je aankijken... als ik er nu nog aan denk kan ik zo weer huilen... lekker sentimenteel... maar het is niet ALTIJD zo leuk als de verkleedpartijen! Soms breekt de hel los en huilen ze alle 4... het valt ook niet mee hĂ©  moeders?!


Tot snel!

XXX1 opmerking:

  1. Hartstikke leuk dat je erbij bent! Ik ben er overigens alle dagen hoor! Zie je daar! Groetjes, Lonneke

    BeantwoordenVerwijderen